Mindenkinek joga van a tisztességes élethez és a gondtalan gyermekkorhoz. A társadalmi felelősségvállalásnak nem szabad megállnia a határokon, ezért vagyunk a BSCI (Business Social Compliance Initiative) tagja.

Üzemünk a BSCI független intézete által évente tesztelt és ellenőrzött. A legfontosabb prioritások a szociális normáknak való megfelelés és a gyermekmunka megtiltása a termelésben és az irányításban. A BSCI egész Európára kiterjedő kezdeményezés a fejlődő és feltörekvő országok gyártási helyeinek munkakörülményeinek javítása céljából, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a társadalmilag felelős tevékenységeket a globalizált gazdaságban. A BSCI másik fókusza az érintett termelési vállalatok támogatása a nemzetközi munkaügyi normákhoz való alkalmazkodásban. A BSCI-ben több mint 600 vállalat szerveződik a kereskedelmi területről és a feldolgozóipari szektorból.

A célok elérése érdekében a független akkreditált társaságok megbízást kapnak arra, hogy a termelési helyszíneken ellenőrizzék a szociális normákat. A Kódex megsértése BSCI kizáráshoz vezet.

 

A Tronico az RCEE GmbH védjegye. Az RCEE GmbH már évek óta tagja a DVSI-nek, hogy mindig tájékozódjon a játék biztonságáról. Der Deutsche Verband der Spielwarenindustrie (DVSI) német szövetsége képviseli a német játékok iparának 230 érdekeltségét a politika, a hatóságok, a gazdaság, a tudomány és a média egyéb területei felé.” A DVSI a németországi játékok több mint 80% -át képviseli.A DVSI székhelye Nuremberg. A tagvállalatok nagy része szakosodott csoportokba szervezett, a DVSI együttműködő tagjai.

A külföldi gyártók nemzetközi jellege szerint szintén a DVSI tagjai. Az ágazat európai integrációját az Európai TIE Szövetség (Toy Industries of Europe) finanszírozza. A DVSI a Nemzetközi Szövetség ICTI (Toy Industries International Council) tagja.

A társulási politikát az önkéntes igazgatótanács és az igazgatás irányítja. A DVSI ügyvezető igazgatója Ulrich Brobeil.

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...