Tronico fém építő játék Krampe Big Body E460 1:16

17 499 Ft

KRAMPE “Big Body 460 E” pótkocsi,

Méretarány 1:16, 798 alkatrész, tömege  1,7 kg ,kiváló minőségű fémből és puha műanyagból,

Billenthető felépítménnyel, egy tengely szabadonfutó kerekekkel, lágy műanyagból készült eredeti mintájú abroncsokkal.

A pótkocsi minden Tronico traktorhoz kapcsolható, teljes részletességgel kidolgozott, minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető.

Tartalmazza a KRAMPE matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva.

Életkor: 12+

Cikkszám: 10086 Kategória:

Leírás

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok gyártóinak engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

A KRAMPE “Big Body 460 E” modell az eredeti pótkocsi pontos mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek,  a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

A KRAMPE matricák az összeszerelt modell elkészítése után felragaszthatók, a modell így lesz igazán az eredetihez hasonló.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 8+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

[TheChamp-FB-Comments]

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Tömeg 1.7 kg