Tronico fém építő játék Két tengelyes pótkocsi

11 599 Ft

TRONICO Profi sorozat – Pótkocsi minden 1: 16 és 1:24 méretarányú traktorhoz

Méretarány 1:16, 845 alkatrész, méret: 36 x 17 x 12.7 cm tömege 1,6 kg ,kiváló minőségű fémből és puha műanyagból,

Mind a négy oldala lenyitható, szabadonfutó kerekekkel, lágy műanyagból készült eredeti mintájú abroncsokkal.

Minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető.

Tartalmazza az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva.

Ajánlott életkor 8+

Cikkszám: 10049 Kategória:

Leírás

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Tömeg 1.3 kg
Méretek 36 × 17 × 12.7 cm