Tronico fém építő játék Old Timer traktormodell Profi távirányítóval

17 499 Ft

Old Timer traktormodell távirányítóval LED fénnyel Junior sorozat

Méretarány 1:24, 362 alkatrész, kiváló minőségű fémből és puha műanyagból, szabadonfutó kerekekkel, lágy műanyagból készült eredeti mintájú abroncsokkal és pótkocsi vonóhoroggal.

Teljes részletességgel kidolgozott, minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető. Tartalmazza  az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót.

A traktornak 3 db AA, a távirányítónak 2 db AA elemre van szüksége (nincs mellékelve).

Életkor: 8+

Cikkszám: 10088 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok gyártóinak engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

A Old Timer Traktor modell az eredeti traktor pontos mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek, a traktor kormányzási funkcióval rendelkezik, a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 8+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...