Tronico fém építő játék Fendt 800 Vario Micro traktormodell pótkocsival távirányítóval

12 299 Ft

TRONICO Micro sorozat – a világ legkisebb DIY fémkészlete – FENDT 800 VARIO R/C pótkocsival

LED-fény elöl és hátul

Méretarány: 1:64, 451 alkatrész, méret: 17 x 6 x 6 cm, súlya 190 gramm, kiváló minőségű fémből és műanyagból készült.

Az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek, a kész modell szép megjelenésű.

Teljes részletességgel van felépítve, minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

Az alkatrészek mellett tartalmazza az útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról.

A traktornak és a távirányitónak 4 db AA elemre van szüksége (nincs mellékelve).

Ajánlott életkor 12+.

Cikkszám: 9521 Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

A Fendt 800 Vario traktormodell az eredeti traktor mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek, a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

A Fendt 800 Vario matricák az összeszerelt modell elkészítése után felragaszthatók, a modell így lesz igazán az eredetihez hasonló.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 8+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

 

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Tömeg 0.19 kg
Méretek 17 × 6 × 6 cm