Tronico fém építő játék Rendőr Helikopter 1:32

13 999 Ft

Rendőrségi Helikopter, méretarány 1:32, 793 alkatrész, kiváló minőségű fémből és puha műanyagból, nyitható ajtókkal, forgó rotorral. A rotort forgató motorhoz 1 db AA elem szükséges (nincs a csomagban). Tömege 1 kg, méretei 41 x 16 x 33 cm, a rotor átmérője 33 cm, teljes részletességgel kidolgozott, minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető. Tartalmazza a POLIZEI matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva. Életkor: 12+

Cikkszám: 10109 Kategória:

Leírás

Rendőrségi Helikopter, méretarány 1:32, 793 alkatrész, kiváló minőségű fémből és puha műanyagból, nyitható ajtókkal, forgó rotorral. A rotort forgató motorhoz 1 db AA elem szükséges (nincs a csomagban). Tömege 1 kg, méretei 41 x 16 x 33 cm, a rotor átmérője 33 cm, teljes részletességgel kidolgozott, minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető. Tartalmazza a POLICE matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva. Életkor: 12+

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok gyártóinak engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

A Rendőrségi Helikopter modell az eredeti pontos mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek, kormányozható, a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

A POLICE matricák az összeszerelt modell elkészítése után felragaszthatók, a modell így lesz igazán az eredetihez hasonló.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 12+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

[TheChamp-FB-Comments]

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 41 × 16 × 33 cm