Tronico fém építő játék LIEBHERR torony daru 1:100

17 499 Ft

LIEBHERR torony daru méretarány 1: 100

1002 alkatrész, kiváló minőségű fémből és puha műanyagból.

Tömege 1,5 kg, méretei: 55 x 61,5 x 14 cm

Teljes részletességgel felépítve,minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető. 360 fokos forgatás,  fel / le mozgatja a súlyt, távolság bemérés.

Tartalmazza a LIEBHERR matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva.

Életkor: 12+

Cikkszám: 10099 Kategória:

Leírás

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok gyártóinak engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

A LIEBHERR torony daru modell az eredeti pontos mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

A LIEBHERR matricák az összeszerelt modell elkészítése után felragaszthatók, a modell így lesz igazán az eredetihez hasonló.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 12+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

[TheChamp-FB-Comments]

 

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Méretek 55 × 61.5 × 14 cm