Tronico fém építő játék LIEBHERR rakodó 1:25

24 499 Ft

LIEBHERR kerekes homlokrakodó, méretarány 1:25

1351 alkatrész, kiváló minőségű fémből és puha műanyagból, mozgatható rakodólapáttal, két tengely szabadonfutó kerekekkel, lágy műanyagból készült eredeti mintájú abroncsokkal.

Tömege 2,3 kg

Teljes részletességgel kidolgozott, minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető.

Tartalmazza a LIEBHERR matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva.

Életkor: 8+

Cikkszám: 10090 Kategória:

Leírás

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok gyártóinak engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

LIEBHERR kerekes rakodó modell az eredeti rakodógép pontos mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek, a rakodólapát mozgatható, a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

A LIEBHERR matricák az összeszerelt modell elkészítése után felragaszthatók, a modell így lesz igazán az eredetihez hasonló.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 8+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

[TheChamp-FB-Comments]

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...