Tronico fém építő játék 10039 LIEBHERR Bulldózer hangmodullal 1:32

10 499 Ft

LIEBHERR Bulldózer hangmodullal  méretarány 1:32

551 alkatrész, kiváló minőségű fémből és puha műanyagból, teljesen működőképes, valódi motorteljesítménnyel, mozgatható pajzzsal.

Tömege 0,571 kg, méretei: 21 x 11,5 x 11 cm

A hidraulikus támaszok felső végére szerelték a lámpákat. A hernyótalp lágy műanyagból készült, teljes funkcionalitással rendelkezik.

A Tronico buldózer mozgatható pajzzsal rendelkezik, melynek manuálisan változtatható a magassága.

Az elemel működő hangmodul a buldózer kipufogócső megnyomásával aktiválódik, szimuláltuk a motor többféle hangját is. A gombelem tartozékok már be vannak szerelve. Hátul van egy 3 fogú ripper amivel fel tudjuk emelni a gépet.

Teljes részletességgel kidolgozott, minden alkatrész csavarokkal és anyákkal rögzíthető.

Tartalmazza a LIEBHERR matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva.

Életkor: 12+

 

Cikkszám: 10039 Kategória:

Leírás

Az Exkluzív Tronico játékok a fémépítő készletek újra felfedezését jelentik. Az eredeti típusok gyártóinak engedélyével létrehozott méretarányos modellek valódi köteléket jelentenek a lelkes modellépítők számára.

A LIEBHERR Bulldózer modell az eredeti pontos mása, amely kiváló minőségű fémből és műanyagból készült. Teljesen működőképes, a kész modell szép megjelenésű. Minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

A LIEBHERR matricák az összeszerelt modell elkészítése után felragaszthatók, a modell így lesz igazán az eredetihez hasonló.

Az alkatrészek mellett a kartondobozban szerelési útmutatót, összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a kész összeszerelt termék kinézetéről, több oldalról. Ajánlott életkor 12+, illetve szülői segítséggel.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

[TheChamp-FB-Comments]

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Tömeg 0.579 kg
Méretek 23 × 9 × 12 cm