Tronico fém építő játék Rendőr Sprinter 1:32

6 999 Ft

TRONICO Mini Sorozat – Rendőr Mercedes Benz Sprinter fényekkel és hangjelzéssel

Méretarány: 1:32, 508 alkatrész, méret: 17 x 7 x 9 cm, súlya 0,5 kg, kiváló minőségű fémből és műanyagból készült.

Valódi fény és hanghatás, az abroncsok puha műanyagból készültek, a kerekek szabadonfutóval szereltek.

Teljes részletességgel van felépítve, minden alkatrész csavarral és anyával, egyenként kerül rögzítésre.

Az alkatrészek mellett tartalmazza a Mercedes Benz matricákat, az építéshez szükséges szerszámokat, a részletes építési útmutatót, ajándékdobozba csomagolva.

Ajánlott életkor 8+

 

 

Cikkszám: 10041 Kategória:

Leírás

A mini sorozat kifejezetten a kezdőknek készült. Kevesebb alkatrészt használtunk, és a járművek nem rendelkeznek kormányzással.

Szülői segítség ajánlott. Kezdetben meg kell tanulni megérteni a kapcsolatokat és a rajzot. Ezért fontos, hogy ott legyenek a szülők vagy az idősebb testvérek.

Meddig tart megépíteni?

Az összeszerelés első 50% -a több időt vesz igénybe a fém készlet megértéséhez szükséges idő miatt. A fennmaradó 50% összeépítése már csak a teljes építési idő körülbelül 30%-a lesz. Az építési utasítás DIN A3 formátumú, így nagyon nagy! Ezenkívül minden alkatrész már előformázott, és van egy DIN A4 oldal, amely színes illusztrációkkal rendelkezik a termék minden oldaláról, hogy összevesse az építés haladása során.

Bármely kérdése esetén teljes körű segítséget nyújtunk e-mailben, csak kapcsolatba kell lépnie velünk az office@tronico.hu címen. A kapcsolatfelvétel további adatait a garancia kártyán vagy a dobozokon, illetve a https://www.tronico.hu oldalon is megtalálod.

A Tronico termékek minden korosztályban feledhetetlen élményt kínálnak a fiataloktól az öregekig és az év bármely szakában nagyszerű lehetőséget nyújtanak egy gyönyörű hobbi gyakorlására. Mindamellett a Tronico játékok szerelése támogatja és elősegíti a mentális készségek fejlesztését, különösen a gyermekeknél erőteljesen javítja a finom motoros készségeket, a térbeli koordinációt és a logikai gondolkodást.

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

További információk

Tömeg 0.5 kg
Méretek 17 × 7 × 9 cm