A Tronicoról

Tronico® játékok

 

 

A Tronico® játékai kiváló minőségben fém és műanyag elemekből készülnek, feledhetetlen játékélményt szerezve mind az építés, mind a működő játék használata során. A csomagolásban összeszerelési utasításokat és színes képeket talál a szerelés lépéseinek fázisairól és az összeszerelt játékról.

A Tronico® játékokat 8-10 éves kortól, míg bizonyos típusokat 14 éves korban ajánljuk, tapasztalattól függően. Azok a játékok amelyek ismert márkák licencei, – például a Massey Ferguson, a CASE IH, a New Holland, a Fendt, a Challenger, a Claas, a Krampe, a Mercedes Benz, a Liebherr, a Linde, a New Holland, a Junkers, a Krone és az ADAC – aprólékos munkát igényelnek, így akár felnőtt hobbinak is kiváló időtöltést nyújtanak.

A Tronico® márka székhelye és gyára a németországi Bremenben található. Az első termékeket Németországban 2011 őszén mutatták be, de 2013-ban már jelentős sikereket értek el. Ez a siker még több termék kidolgozására ösztönözte a gyártót, és bár a Tronico® modellek teljesen egyediek, jelenleg több mint 50 különböző modell alkotja választékukat.


A Tronico® termékek a gyerekektől a felnőttekig gyönyörű lehetőséget kínálnak a készségfejlesztő szerelési munkára és lehetőséget nyújtanak, hogy újabb kiegészítőkkel, játékokkal folytassák hobbijukat. A Tronico® játékok támogatják és elősegítik a motoros képességek és koordináció fejlesztését. Különösen a gyermekeknél növelik és fejlesztik a finom motoros képességeket és a logikai gondolkodást, melyre a szerelés során szükségük van.

A Tronico® legfontosabb célja a minőségi és kifinomult termékekkel az ügyfelek elégedettségét és a gyermekek boldogságát elérni. Az összes termék magas biztonsági szinttel rendelkezik, az SGS valamint a TUV SUD teszteli, ezzel Európa, Ausztrália / Új-Zéland, Észak-Amerika legmagasabb minőségi követelményeit teljesítjük.

Ha tetszett oszd meg barátaiddal...

Vélemény, hozzászólás?